sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Toinen adventti

Adventtikynttilästö siirtyi makuuhuoneeseen, jonne sitten samantien asettelin muitakin tavaroita uudelleen (tai siis sitähän mä teen jatkuvasti). Kynttilöitä tulee harvemmin poltettua, se on niin vaarallista... Mutta on ne asetelmat kauniita muutenkin, ja kai sitä nyt kerran voi kuvaamista varten sytyttää!
 
 
Puutarjotin on muuten kirppislöytö, aivan ihana! VillaSallasta joulupallot ja ruskeat tuikkukupit, Peace-kynttilät H&M Homesta.

 
Vanhat, tutut adventtikynttilät.
 
 
Ikean kynttilänjalat paikallaan.

 
Onko se nyt sitten vähän hassua, jos on koko lipaston päällinen täynnä erilaisia kynttilöitä ja kynttiläasetelmia? Ehkä toi adventtijuttu on vähän liikaa, hakee omaa paikkaansa edelleen.

 
Peilin kautta näkyy toi vastapäinen seinä, joka on mun mielestä maailman kaunein, mutta ei onnistu missään kuvassa. Ainoastaan pieninä paloina näyttää hyvältä.
 
 
Sängyn päälle, tyynykasan uusimmaksi jäseneksi pääsi kaunis porotyyny, joka tuolta koittaa pilkottaa. Askon viimeinen, värivirheellinenkin, mutta aivan valtavan kaunis! Näitä poroja ja peuroja liikkuu nyt ihan kaikenlaisia, monenlaista on yrittäjää, mutta tää oli oikeesti hyvännäkönen.

 
Ja lopuksi hurmaava jouluporsaani Peppilotta! Kissa nostettiin pöydälle puhtaasti kuvausteknisistä syistä, mutta aika hyvän ilmeen onnistuin nappaamaan. Sitten sammutettiinkin kynttilät ja suljettiin makuuhuone, nyt pikku punkero hurisee tässä sohvalla vieressä <3

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti