lauantai 4. tammikuuta 2014

Inspiraatiosta ideaksi - eteinen

Mitäpä muutakaan tällainen ahkera pölyjenpyyhkijä vois keksiä, kuin lipaston vaihtamisen avohyllyyn, jihuu! Ja ilman muuta metalliseen, helposti maalattavaan ja pirun halpaan, teollistyyliseen.
 
 
Ja sitten kun nää oikeet industriaalihyllyt maksaa alkaen 500 euroa, niin vastaus on tietenkin Ikean Hyllis sekä musta ja harmaa spray-maali. Maalaus vaan samaan tapaan vapaalla kädellä kun Ikean peltikaapeissakin tein, so simple!
 
 
Aloin kylläkin just epäillä, että onko se kuitenkin liian pieni, kun haluaisin pipot ja huivit ja hanskat ja aurinkolasit siihen sijottaa, erinäisissä koreissa tietenkin. Korien valintakin on hirveen hankalaa, koska mitään sekametelisoppaa en halua ja sopivan kokoset pitäs olla, samoin tietysti tarkotukseensa sopivat.
Ehdokkaita riittää, ja nää on vasta ne, jotka netistä äkkiä löysin.
 
 
 
Eniten tykkään noista metallilankakoreista, mutta en oo ollenkaan varma miten ne soveltuu just vaikka kudottujen asusteiden säilytykseen. Onko siellä jotain metallilangan päitä, jotka repii kaikki vaatteet vai onko ne ihan turvallisia käyttää, pitäs ite päästä kokeilemaan, ei uskalla ainakaan netistä tilailla. Bambukori olis ihan mahtava, mutta ei taida mikään malli mahtua tohon Ikean hyllyyn. Hatturasia tai kangaskorit sitte kenties, ei tuo House Doctorin musta-valkonenkaan huono ole.
 
Ylähyllylle vielä valo-H Kodin Ykkösestä.
 
 
Ja kruunuksi hyllyn yläpuolelle Elloksen seinätarra, toi pääkallo, käääk!!
 
 
No, parin viikon päästä on joka tapauksessa Ikea-reissu, koska mulla on sinne lahjakortti, joka on tammikuun loppuun voimassa, niin pitäähän se käyttää pois. Sillonhan toi Hyllis-hylly tulee oikeastaan jopa ilmaseks, voin sovitella sitä suunnittelemaani paikkaan ja miettiä vielä elävän hyllyn kanssa korivaihtoehtoja. Ja jos se on ihan p*ska, niin voihan sen sitten sijottaa olohuoneen nurkkaan tai keväällä uudelle, upealle terassilleni...
 
 
Ps. Jättäkääs vähän kommentteja kun käytte. Ideoita ja ehdotuksia, tai ihan vaan ilmotus "x.x. was here", olis kiva tietää kuka täällä käy kurkkimassa, kiitos!

4 kommenttia: