keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Inspiraatiosta ideaksi - makuuhuone jatkuu

 Kun nyt päästiin siitä sänkyasiasta eteenpäin, ihan vaan jätettiin rauhassa ajatus hautumaan ja rahat kertymään tilille, ni pitäähän sitä sitte loputkin huoneesta laittaa tyyliin sopivaks. Siis jotenkin tähän Pinterest-tyyliin:
 
http://www.pinterest.com/pin/527273068845041945/
 
Kampauspöytä, niin. Miksipä ei ihmisellä olis rautasängyn vieressä kampauspöytää, ja siihenhän se miettimäni House Doctorin peilikin kävis. Ja tommonen ihana sinkkijakkara tai muu metallituoli, tiedän mistä saa täydellisen!
 
 
http://www.pinterest.com/pin/527273068845032705/

http://www.pinterest.com/pin/527273068845049404/
 

http://www.pinterest.com/pin/527273068845041896/
 
Vaatteidenesilläpitotanko ehdottomasti, Ikeastahan saa kätevästi nää molemmat Pinterest-ideoidut systeemit, sekä iso tanko että toi ihanan monikäyttönen hyllynkannatin.
Ja tollanen jättiläispeili lattialla, siinä vaatteiden vieressä. Voi kuinka kiva siihen ois asentaa toi joka-bloggarin-must-have eli Granitin hehkulamppujohto roikkumaan, huh! Kirjainlampustakin pitäisin.
 
Makuuhuone on kyllä iso, mutta ei ihan näin iso. Mutta ei huolta, oon jo miettinyt et mitä kaikkia Malm-lipastoja myydään ja mitä siirretään minnekin ja mihin kaikki ne lipastojen sisällöt uudelleensijotetaan ja ja ja...
Vitsi jos mulla ei olis sitä ruskeeta lautakuviomuovimattolattiaa. Tai äkkiäkös sen vaihtais johonkin valkoseen, niin, kivalta näyttäis musta-valkonen matto siinä.
Tai ehkä ei, nyt on pikkusen tarkkaa, että miten se musta sopii tonne valko-ruskeaan huoneeseen. Jos vaan sänky olis musta, kaikki muut valkosta, että se olis se ainoo "värivirhe" eikä enempää mustaa lisäis lainkaan. Valkonen peili ja valkonen jakkara ja valkonen tanko, just ku halusin rouheempaa makkaria... Voi kuinka vaikeeta tää on!
 
Ja just kun päätin vähentää ikealaisuutta, niin tästä peilivaihtoehtoja. Mustaa, valkosta vai kenties jopa hopeaa?
 
www.ikea.com
 
Unissani juu. Meen jatkamaan nyt sitä joulukoristeiden poistamista.

4 kommenttia:

 1. Ihania ideoita sulla. Huomasin,että muutama laittamasi pinterest-kuva on mun siskon kuvia ja hänen blogista. Nuo kaksi viimeista kuvaa ennen noita peilien kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiva kun tulit käymään! Siskosi blogi on siis tuo helhome, mahtavia sisustusjuttuja siellä! Sanohan siskolles, että laittaa viestiä tännepäin mikäli haluaa nuo kuvat pois tai tarkemman lähdeosoitteen niiden alle :)

   Poista
 2. Saa ne mun kuvat olla täällä.

  Terv. "sisko" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos paljon! Ehkä joudun myöhemminkin lainaamaan ideoistasi :)

   Poista