perjantai 3. tammikuuta 2014

Inspiraatiosta ideaksi - tuulikaappi

Kyllä mulla minimaaliseen tuulikaappiinkin olis hirveesti ideoita, mutta niiden toteuttamista hankaloittaa ensinnäkin tosiaan se kopperon pieni koko, ja se että sen kauhean värinen ovi aukeaa väärään suuntaan (eli tuulikaappiin päin) ja lisäksi vielä se maailman rumin ja törkeän kokoinen sähkötaulu.
 
http://www.pinterest.com/pin/527273068845053978/
 
Helpottais valtavasti, jos sen oven sais käännettyä toisinpäin ja maalattua valkoseksi. No, maalaamisesta on haaveiltu nyt puoltoista vuotta, ja kääntämisessäkin voi olla kaikkia rakennusteknisiä ongelmia, kai.
Oven kun kääntäis niin sinne taakse jäävään tilaan vois saada kapean kenkäkaapin tai penkin (100 euroo Ellokselta, hah!) ja seinähyllyn tai erilaisia kivoja ripustuskoukkuja. Tosta Pinterest-kuvassa olevasta peilistä en aluks tykännyt yhtään, mutta kun nyt tarkemmin mietin (ja löysin sen kohtalaisen hinnan) niin miksi ei!
 
www.ellos.fi
 
No, sähkötaulun isä on kyllä mitannut sähkötaulunpeittokaappia varten, ehkä sellanen joskus tulee. Valkoinen, jonka oveen suunnittelin liimaavani liitutaulutarraa, kokonaan tai osittain tai jonkun kuvion.
 
Sähkötaulun (ja sen kaapin) alla on nyt korkea, 4-kerroksinen kenkäteline, mutta vaatehuoneessa olis matala versio, jonka ajattelin maalata mustaksi. Miksei tietysti sillekin puolelle kenkäkaappi, yksinkertainen musta vai valkoinen kenties mustalla teipillä ja keltasella dc fixillä tuunattuna, kas siinä vasta pulma. Jotain pientä nättiä, punasta tai keltasta, vois laittaa kaapin päälle. Vaikka pikkuruisen korin avaimille, tai jotain ihan hölmöäkin, hölmöstä minä tykkään!
Maalattu kenkäteline olis nyt hätäratkasu, kun mikään "jos"-kohdista ei toteudu ja rahaakaan ei ole.
 
www.ikea.com

Pitää varmaan keskustella isän kanssa rakennusteknillisistä asioista, nopeesti ennen kun se lukee mun suunnitelmista täältä ja saa hermoromahduksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti