torstai 2. tammikuuta 2014

Keltainen tammikuu

Iski ihan pyytämättä ja yllättäen. Hulluus keltaseen. Eihän tänne mikään keltanen sovi, riitelee punasen kanssa ja on muutenkin niin tekopirtee. Tekopirtee olin kyllä minäkin tänään töissä, kun koko yö meni pohtiessa sitä keltasta. Että jos ihan pikkusen vaan, jotenkin näin:
 
http://www.pinterest.com/pin/527273068845059837/
Ekaks näin vaan H&M:llä sen yhden pienen metallikorin, ja siitä sitten miettimään että onhan mulla yks metallikori itelläkin ja siihen sit vaan kaupasta keltasta sprayta. Ja sitte kun sitä sprayta jää, niin saa laitettua jonkun muunkin kivan pikkujutun, ihan samalla sävylläkin jopa, upeeta!
Spray tuli kotiin, ja lisäks tuli kuparin värinen spray, jolla ehkä kans jotain pientä sieltä täältä. Kontista tuli myös keltanen pitsiliina, ja hitto, varppina meen huomenna ostamaan sen toisen samanlaisen myös!
 
 
Eikä riitele pätkääkään punasen, eikä valkosen eikä mustan ja harmaan kanssa!
 
Ostin Kontista myös jo tarvikkeita, jotka aion noilla maaleilla päällystää, mutta palataan niihin sen päällystyksen jälkeen. Ja sitten kun oon huomenna käynyt Kontissa uudelleen...
 
Eikä tää nyt tietysti mikään ihan uus villitys oo, onhan mulla kelta-mustia vaatteitakin. Vähän aurinkoo näihin pimeisiin päiviin!
 
 
Vallan tästä itsekin saa energiaa, iltapalaksi söin banaanin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti