maanantai 13. tammikuuta 2014

Lisää muumeja

Joululahjaksi saadut Muumi-astiat on edelleen vasta matkalla lahjakassista kaappeihin ja hyllylle. Muumipeikon ja Nuuskamuikkusen myötä sain ton "perusmalliston" täyteen, toistaiseksi. Muutto-sarjaan kulho, ja Kuusen alla koko setti. Lisäksi vielä toi aivan ihana vuoka, tykkään kovasti leivontasarjasta, vaikka leivon hyvin harvoin eivätkä nuo sovi edes keittiön väreihin. Mutta kun ovat niin nättejä!

 
Mutta just kun oon saanut mukikokoelmani täydeksi, niin lisää pukkaa. Toki tää Tove Janssonin juhlamuki oli tiedossa jo kauan sitten, ja totesinkin sillon kun se julkastiin, että onneksi ei ole tuon nätimpi niin ei tarvi hankkia koko sarjaa. Muki riittää. Prismassa tänään vähän nauratti, kun siellä oli jo kompattu mukilaatikoista se joka kuudes, silmälasillinen muki. Itse en taida vaivautua, riittää lasitonkin.
 

Eikä siinä vielä kaikki. Nimittäin viime yönä, kun en taaskaan nukkunut, Faceen ilmestyi kuvat kevään uusista mukeista, Muumimammasta ja Muumipapasta. Tykkään paljon! Erityisesti Muumipappa on aivan ihana, vaikka on tuon värinenkin. Tosi kiva, joutuu varmaan laittamaan nuo kulhotkin johonkin loputtomalle lahjatoivelistalle...
 
 
 
Ps. Se Courage-juliste on jo matkalla kotiin. Oon vieläkin jossain todella kummallisessa, selittämättömässä tilassa sen takia, huh.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti