maanantai 6. tammikuuta 2014

Olohuoneen kevätnurkka

Niin se keltainen sitten käveli sisään tupaan, energisenä ja keväisenä. Itse itseäni toistaen, en vaan ikinä olisi uskonut ihastuvani keltaiseen näin paljon!
 
 
Olohuoneeseen tuli vallan keltainen kevätnurkka, parilla pienellä jutulla. Kontista pitsiliinat, vaatehuoneesta t-paita ja Halpahallista ale-tulppaanit. Punaset kynttilänjalat löysin Terran joulualesta, ja oon ihan mahdottoman onnellinen, kun punanen ja keltanen sopii niin kivasti yhteen.
 
 
Silkkitassukin oli nättinä, vaikka yleensä siitä ei saa hyviä kuvia millään. Takana näkyy keittiön punanen pöytä ja punaset tuolit, siellä vielä joulu vähän vaiheessa, pitää purkaa ja keväistää!
 
 
 
Metallikaappien päälle tällainen kokoelma tällä kertaa, pitsiliina ei ihan täytä paikkaansa kontrastin tuojana niinku sohvapöydällä, keltanen taitaa tehdä sen tehtävän. Kummituspuukin onnistuu kuvissa näyttämään ihan kummitukselta.

 
 
 
 
 
Granitin hehkulamppujohto valaisee paitaa. Tai valaisi, kun siirsin sen jo seuraavaan kohteeseen...
 
 
 
Seuraavaks pitäs sitte laittaa toi kauhee telkkarinurkka. Seinähylly otettiin jo alas, oli niin tyytyväinen alasottaja kun ihan puoltoista vuotta jaksoin ko. hyllyä... No, niitä ideoita myöhemmin. Tässä sohvanurkassa on ainakin hyvä alku ja idea, se punanen (keltanen) lanka. Spreijattukin on, joten palataan!
 
 
 
Ps. Nyt joku tekniikan ihmelapsi, miten mä saan nää kaikki kuvat suuriksi? Antaa vaan kahta ensimmäistä suurentaa tai muuten säätää.


2 kommenttia:

 1. Hyvä hyvä! Nuo tulppaanit tuo särmää (ja muukin pieni keltainen ilottelu) :) Nyt on kaupoissa myös esikoita, keltaisia myös. Pistinkös mä sulle ikinä kuvia siitä mun Tampereen kämpästä? Mulla oli sellanen seinä missä oli kamalasti tauluja silleen kollaasina. Voin pistää säpoon muutaman kuvan jos haluut nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt keltasia ruusja, kun tulppaanit kuukahti. Ruusutkin tais saada kylmää, vaikka paketoin ne autossa fleece-peittoon. Pari oli jo valmiiks nuutuneita ja ainoastaan pari on nyt sellasia oikein pirteitä. Kattelin kaupassa noita esikoita ja muita keltasia, mietin ja vertasin, ja lopulta päädyin keltaseen tulilatvaan. Makuuhuoneeseen vois ehkä jonkun vaalean pinkin ruukkuruusun, hih :)
   Laita vaan kuvia, mäkin mailaan sulle asioita kunhan ehdin...

   Poista