sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Taidetta koteihin - valinnan vaikeus

Haluaisin makuuhuoneeseen sellasen tietynlaisen taulukollaasin. Tietynlaisia julisteita tavallisessa, ohuissa mustissa kehyksissä. Mutta ne tietynlaiset julisteet! Joku särmä teksti mutta ei mikään puhkikulunut klisee, näppärällä fontilla ja asettelulla, musta-valkosena. Ehkä joku graafinen kuva, ehkä joku pieni väriläiskä.
 
Yksi yö niitä sitten tuossa netistä haeskelin, mikä oli tietenkin hankalaa, koska ei ollut mitään varsinaista hakusanaa. Katselin mitä tutuilla nettikaupoilla on tarjolla, ja ennenkaikkea mihin hintaan. Lopulta löysin hyvännäköisen taulukollaasin Facen Sisustushullut-ryhmästä ja sain tietää, että julisteet oli tilattu walldesign.fi:stä.
 
Sieltäpä sitten selaamaan, ja vaihtoehtojahan riittää. Taas iskee valinnanvaikeus!
 
Tekstejä
 
 
Väriä (sitä roosaa) ja timantteja
  
Niin, ja mikä se taso lopulta tulee olemaan johon aion tauluni asetella, vai heittäytyisinkö oikein villiksi ja laittaisin taulut seinälle? Montako niitä mahtuu ja minkä kokoisia? Postikorttikokoisinakin toimisivat kivasti, jonkinnäköseen vaijeriin ripustettuna, helppo vaihdella.
 
Joka tapauksessa, yhden olen jo valinnut. Se löytyi tänään Dekoron sivuilta, ja iski heti.
 
 
Voi kyllä olla, että toi toimis tehokkaasti vaikka yksinään paljaalla seinällä. Sanoma on niin vahva ja mulle henkilökohtanen, että meinaa ihan henkeä ahdistaa.
 
Nappaako mikään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti