perjantai 14. helmikuuta 2014

Ihanille Ystäville


On hyvin jännä juttu nuo Ystävät. Totesin sen viime viikonloppuna, ja totesin sen tällä viikolla murheita jakaessani. Vaikka välimatka on pitkä ja yhteyttä ei niin hirveästi tule pidettyä, niin siinä ne sitten vaan kuitenkin on kun niitä eniten tarvii. Kiitos kaikille olemassaolostanne, tiedän että luette tätä.
 
 
Ja koska oon niin pirun hyvä sisustaja niin vähän makuuhuoneen lipastonpäällistäkin tässä samalla hempeillessä. Sain töissä eräältä asiakasperheeltä pienen pinkin kukkasen ystävänpäivälahjaks, ja toi Kastehelmihän oli joululahja toiselta perheeltä. Ihanaa, että tulee muutakin kun se 7 pakettia kahvia, henkilölle joka ei juo kahvia...
 
Ja noi lasilaatikot, House Doctoria! Ehkä kauneinta maailmassa. Ja puoli-ilmaset Deconellassa, jonne poikettiin äitin kanssa viime viikolla ihan sattumalta, ohikulkumatkalla.
 
 
Ihanista ihanimmalle Ystävälle väkersin omin pikkukätösin pöllötaulun timanttikoristeilla, ja pinkki pöllömagneetti osui sopivasti silmään askartelukaupassa, tiesin heti minne sen lähetän. Ja jos ei taulu muualle sovi, niin ehkä ainakin Unelmavauvan huoneeseen.
 
 
Paketoinnissakin oon niin kehittynyt...
 
 
Ja lopuksi muistutuksena itselleni, ja tiedoksi kaikille muille.
 
 
Pusuja ja haleja, murut <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti