keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Pakko saada marmoria

Mää oon niin helppo!
Mää meen aina kaikkiin villityksiin ja trendeihin. Pakko saada sitä, tätä ja tuota.
 
Pikkuruista String-hyllyä en sentään hankkinut (ehkä myöhemmin) enkä sitä Hayn Tray-pöytää (ehkä myöhemmin), mutta nyt ois ihan pakko saada jotain marmorista. Oon nähnyt kirppiksillä marmorisia kynttilänjalkoja, mutta en mää niin pieniin lähde. Jos lähdetään, niin lähdetään täysillä: mun on pakko saada marmoripöytä!
 
 
Eikä todellakaan mitään kaameaa ysäripöytää, vaan just tollanen kevytjalkanen, nätti neliön muotoinen sohvapöytä. Esim tossa kuvassa oleva Nordalin pöytä, jonka hinta ois varmaan siinä tonnin paikkeilla. En muuten missään nimessä suosittele selaamaan Nordalin kuvastoa tuolla sivulla, siitä ei järjissä selviä...
 
No ei, mutta itse tuunaten tietysti, halvalla hyvää! Ikeasta pöytä, monta mahdollista vaihtoehtoa
 


 
Jaloille tarvittaessa vähän mustaa maalia ja kanteen marmorikuvioista kontaktimuovia, ihanan helppoa!
Taidan valita ton kaikkein rumimman ja halvimman, ekan vaihtoehdon, Ikea PS 2012-pöydän, itseasiassa löysin just tällasesta tuunauksesta aika nätin toteutuksen
 

 
Saa vielä tosta välihyllystäkin ties minkä mood boardin kyhättyä!! Ja lopulla marmorifixillä sitten taulunkehyksiä ja laatikoita ynnämuita päällystämään.
 
Mitään paikkaahan ei tollaselle, pienellekään, pöydälle oo, mutta eiköhän se järjesty. Ikea-reissua sitten vaan odottelemaan, onneks on toi velipojan projekti niin pakko mennä ihan pian käymään!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti