keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Projekti: eteinen

Mulla on ihan hirvee eteisenlaittovimma. Eikä yhtään omaa eteistä, mitä laittaa. Tai on, mutta ei yhtään riittävää seinänpätkää, että saisin toteutettua mitään niistä kymmenistä ideoistani.
 
 
Onneks on velipojan projekti. Siinäkin toki ongelmansa, kun joku on mennyt kaatamaan hyvän seinän ja tehnyt kauhean kaarevan oviaukon olohuoneen ja eteisen väliin. No, on siinä sentään sen verran seiniä, että saa ison peilin laitettua, ja vaatehuoneen vastakkaisen pätkän tapetoitua musta-valko-raidalla halutessaan (pelkkä valkonenkin käy, tai harmaa!) ja laitettua siihen kenkäkaappi-pöytätason. Ja tasolle pari tavaraa ja ehkä pieni seinähylly.
 
Eih, tässä kohtaa aina karkaa käsistä. Mää haluan ittellenikin jonkun kenkäkaappitason!! Pinterestistä ideoita, kuola valuu, oon hullu.
 
 
 
 
 

 
Eka on ehkä vielä toistaseks suosikki (mun suosikki, pojalta ei oo vielä kysytty). Siinä on ihan noi Ikean muoviset kenkäkaapit ja jostain levystä taso, tason vois tässä koittaa saada samaan sävyyn lattian kanssa. Joku loota avaimille ynnämuille, lasipurkki tai maljakko, ja levee musta-valkonen taulu seinään yläpuolelle. Lisäks joku seinälamppu (jos en vielä muualle ehdottanut niin vaikka se Ikean hyllynkannatin ja Clasun musta-valkosen johdon päässä roikkuva iso hehkulamppu).
 

Valkonen Ikean kenkäkaappi olis kapeempi (ei olla vielä päästy mittailemaan mikä mahtuu) eikä vaatis erillistä tasoa. Luukkuihin vois ihan mustalla teipillä teipata vähän ilmettä, niinku tossa kuvassakin. Samaa meinasin mahdollisesti välioville, kun ne on niin ihanan valkoset!
Hyviä musta-valkosia tauluja on mielessä, maljakoita voi maalata. Ja tossa kolmannessa kuvassa näkyy seinähyllyltä roikkuva lamppu, se on varmaan joku kallis design-juttu, mutta me voitas laittaa vaikka se roikka, ja johto näkyviin ronskisti. Joku pieni musta jakkara siihen viereen vielä. Peili tulee joka tapauksessa eri seinälle, kylppärin ja vaatehuoneen ovien väliin.
 
Kattolamppu on hankala, jätän jonkun muun pohdittavaksi, koska mä haluisin vaan joka paikkaan jonkun matalalla roikkuvan, mut se nyt ei oikein kaksmetrisellä toimi näissä normaalikorkusissa kämpissä.
Ja tavaramäärän kanssakaan ei saa villiintyä, pitää pystyä pojan siivoamaan.
 
Viimisessä näkyy vielä raitatapetti, se saattaa olla vähän levoton jos taulujakin laitetaan... Musta-valkoset tai sinisävyiset räsymatot olis piste iin päälle, mut jotain harmaita on jo olemassa, kelpuutetaan.
 
Eteisen säilytystilat on tosi hyvät, paljon tilaa. Ainoastaan kaappien ovet on ikivanhat, tilalle kai ajatuksena vaihtaa liukuovet. Kaapistoa vastapäätä vois vielä maalata liitutaulumaalilla sellasen viimeistelemättömän 1m x 1m alueen, vähän telan jälkeä näkyviin. Vois siihen laittaa aina "muista avaimet".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti