sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Projekti: sininen makuuhuone

Sininen on mun sisustuksessa niin nähty, mutta tammikuun Deko kyllä väitti, että se olis tänä keväänä ihan kuuminta hottia.
 
Mutta eihän mun siitä tarvi pitää, jos se velipojan kämppään on tulossa. Sillä kun on jo valmiiks sinistä siellä täällä. Inspiraatio lähti jälleen tietysti Pinterest-kuvasta, graafisesta tapetista. Ja tällasia kuvia kun riittävästi kattelee niin kyllä niin alkaa sininenkin näyttää hyvältä!
 
 
Alotin koko ajatuksen oikeasta tapetista. Boråsilta hain näytepalat parista vaihtoehdosta
 

 
ja Aveon ehdokas on tällanen

Sängynpäätyseinään joku näistä tai sitten pelkkää oikean sävyistä (eli ei ainakaan tossa mun hienossa kuvassa olevaa) maalia kulmasta kulmaan kulkevan linjan toiselle puolelle, toinen puoli jäis valkoseks. Vähän niinku näin, mutta ei tietenkään mustia rajauksia. Valkonen pitkä tauluhylly ja siihen kehystetty näytepala jostain noista tapeteista. Ja mitä sitten muuta keksii laittaakaan. Olis vähän niinku sängynpääty samalla.
Vastakkaisella seinällä on ikkuna, johon onkin jo ympyräkuvioiset, vähän petroolin taittavat verhot olemassa. 
Päiväpeitto taitaa olla sininen, petroolin sävyisiä tyynyjä siihen muutama, ehkä liukuvärjättyjä.

Yöpöydäksi jotain tosi simppeliä, ehkä vaan pyöreä jakkara, tai ei pöytää lainkaan ja valo kiinni seinään.
 
Kattoon se siniseen maaliin kastettu riisipaperipallovalaisin.
 
Lisäksi ei tarvita muuta kuin sängystä vasemmalle katsottuna lipasto vuodevaatteiden säilytykseen, ja sen päälle päälle vaikka pari kirjaa ja kynttilöitä sinisissä pulloissa. Lipastona tää olemassaoleva valkoinen Malm.
 
  
Pari parasta hupparia vois vielä laittaa sängynpäädyn ja ikkunan väliin oikealle roikkumaan niistä hyllynkannattimista, jotka vois kyllä maalata sinisiks.
 
Ja lahjotuksena annan oman ruskean nahkasen nojatuolini, johon on kiva ja helppo heittää kaikki vaatteet illalla. Päiväpeittoja ja tyynyjä varten Ikeasta sininen kori
 
 
Joku sininen kaulahuivi oli, joka pitäs saada seinälle, makuuhuoneeseen tai jonnekin muualle. Sitä systeemiä en oo vielä keksinyt, ja tällä suunnitelmalla jää kyllä aika paljon valkosta seinää vapaaksi. Katsotaan.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti