maanantai 17. helmikuuta 2014

Projekti: sininen

Sunnuntaina pääsin ihan ite kattomaan sitä pikkuveljen kämppää. Siis sitä jota oon jo suunnitellut pitkän aikaa pelkkien kuvien perusteella. Hyvin ne mun suunnitelmat silti piti vielä live-näkemisen jälkeenkin!
Onhan siellä puuhaa, tapettien vaihtoa ja maalaamista lähinnä. Pari enempää miettimistä vaativaa projektiakin, kylppäri ja eteisen vaatekaappisysteemi. Huonekaluja ei onneks ihan hirveesti tarvi kasata.
 
Värit on selvät, musta ja valkonen, sinisillä tehosteilla. Tummanruskeekin joudutaan hyväksymään, uudet laminaatit ja keittiön uudet kaappienrungot on tuhottu sillä...
 
Poika valitsi sen Askon sinisen divaanin, mitä suunnittelinkin, jeejeejee! Musta-valkosta verhoo ja tyynynpäällistä tuli postissa, ja tänään mää kävin hakemassa muutaman tuotteen kirpparilta.
 
 


 
Piru vieköön että toi maljakko varsinkin on niin siisti! Jos ei olis ton värinen niin pitäisin ite. Lehtikuusen oksat voin lahjottaa vaasin mukana, kai niitä kolme maljakollista tähän pirttiin riittää.
 
Omassa kämpässä pyöritin eilen koko olohuoneen ympäri. Tuli vaan sellanen olo tässä sohvalla istuskellessa ja aamupalaa mutustaessa, joten ei muuta kun tuumasta toimeen. Laitan kuvia kunhan jaksan kerätä kaikki kissapeitot pois ja kun saan lamput vaihdettua (eli saattaa kestää). Parempi tää kuitenkin näin on, ihan ku olis vähän avarampi, vaikka nyt kuussataa metriä antennipiuhaa kiertääkin seinänviertä, eikä silti eed toimi...
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti