keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Tauluhyllyt ja DIY-printit

Nyt on makuuhuone ihan just valmis!
 
Tulostin lisää printtejä ja askartelin muutaman taulun, isä kävi laittamassa tauluhyllyt seinään ja mää sitte tilasin sen Hayn puisen kädenkin.
 
 
Vielä kun osaisin kuvata. Tai olis kunnon vehkeet. Tai edes erilainen valo tuolla makkarissa... Mutta ihan hirveesti tykkään!
 
  
Taulu- ja printti-ideoita pää täynnä (ja yks muovitasku), ehkä joudun vaihtamaan ton lyhyen hyllyn samantien pitkäks...

 
Mitäpä muutakaan sitä ihminen töissä tekis, kun tulostelis hyviä printtejä..? Mustalla masking tapella vielä rasti koristeeks.

 
The käsi ja Tigerin lahjapaperia kehyksissä.

 
Eilen tulostetut ja kehystetyt. Pari vielä olis vailla kehyksiä, ja kai mää nyt jotain sieltä Walldesignistakin tilaan!
 
 
Ja mikä oiva lahjaidea nää ite printatut taulut!
 


4 kommenttia:

 1. Hei!
  Mistä löytyy noita printattavia juttuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Noi kaks isointa oon ostanut, Clean up your mess-taulun Wanilla Rosesta ja lintujulisteen Dekorosta. Muut oon tehnyt ihan vaan Wordilla ite, napannu sanat ja lauseet jostain miljoonista näkemistäni tauluista, tai keksinyt omasta päästä. En itseasiassa tiedä, että olisko jossain valmiita printtejä tulostettavaksi.

   Poista
 2. Hahaa, tässähän tällainen tauluaskartelupostaus olikin! Kiitos vielä lahjataulusta :) Se päätyi mun työpöydälle toisen tärkeän pienen taulun viereen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi hih, tässähän tämä, ja ole hyvä. Onneks et ollu etukäteen lukenu! Laitan vielä loppuviikolla yhden tauluaskartelun tänne, mut sekin on vielä salaisuus :)

   Poista