tiistai 4. maaliskuuta 2014

Huvila - Polkka Jam for House

Sisustusostoksia Prismassa!
Polkka Jamin Huvila-mallisto tuli S-ryhmän kauppoihin viime viikolla. Mä tykästyin kissan kuviin jo joskus aiemmin kun näin näistä kuvia etukäteen.
 
"Polkka Jam suunnitteli, pöytäliinat, pyyhkeet ja muut kodin tekstiilit sekä astiat Housen uuteen Huvila-mallistoon. Ekologisuutta ja lähituotantoa vaalivaa Polkka Jamia pyörittävät suunnittelijat Kristiina Haapalainen ja Sami Vähä-Aho. Huvila-mallistossaan avopari kuvaa pieniä merkityksellisiä hetkiä ystävien ja läheisten kanssa keväisessä luonnossa." sokos.fi
 
 
Erityisesti toi suihkuverho on ihan huippuhauska! Täytyy varmaan asentaa itelle suihkuverhotanko jotenkin että saan ton hankittua. Keltasia käsipyyhkeitä oli Prismassa tasan yks, sekin siinä "stailauksessa" josta sen kysymättä nappasin koriini. Mustia oli enemmän, otin niitäkin yhden. Ehkä pitää vielä saman sarjan kylpypyyhkeetkin hankkia, vaikka periaatteessa vastustan näitä "halpasarjojen" tekstiilejä. Mutta kun värit ja kissan kuvat on niin kivat!
 
Keittiö- ja makuuhuonejutuissa värit ei ihan oo mulle sopivia, mutta kyllä nuokin silti kivoja on, tyynynpäälliset nyt ainakin. Koska kissan kuvat.
 

 
 
Polkka Jam ei varsinaisesti ollut mulle tuttu etukäteen, mutta tarkemmin asiaa tutkittuani, saatan hyvinkin tilata heidän nettikaupastaan vaikkapa hauskan julisteen! Ja näköjään Porissa parikin kauppaa myy Polkka Jamia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti