perjantai 27. kesäkuuta 2014

Eteiseen jotain ihan muuta

Olipa hyvä, etten alkanut toteuttaa talvella suunnittelemaani eteisen muutosta. Tuulikaapin muutossuunnitelma on nyt paljon enemmän sitä henkeä, jonka eteiseen haluan. Luulin varmaan vaan, ettei onnistu. Tai etten voi luopua kenkähyllystä, tai etten saa kapeeta lipastoa sopimaan eteiseen.
 
Vaan kappas, kukapa muukaan taas rientää valkealla ratsullaan paikalle kuin Ikea! Olin niin haaveillut siitä kenkäkaapista, jonka päällä olisi pieni taso kaikkea kaunista varten. Mutta kun ei. Ei oo riittävän kapeeta millekään eteisen seinänpätkälle.
 
 
Bestå-sarjaa olin kattellut pikkuveljen projektia varten, ja sitten omaan keittiöön ja omaksi tv-tasoksi. Ja sitten heräsin!
Sitähän saa syvyydeltään 20-senttisenä, siis vähän kenkäkaappia syvempänä. Siis just sen kokosena, että mahtuu niitä tilpehöörejä asettelemaan. Ison taulun ja mustan pyöreän maljakon ja marmorikynttilänjalat. Voi pyhä yksinkertaisuus!
 
Bestå-sarjastahan pystyy ite suunnittelemaan melkein mitä vaan, ja mun suunnittelemasta kaapista ei oo edes olemassa minkäänlaista kuvaa, mutta se on yksinkertainen. Oikein tosi yksinkertainen. Tämä kuvassa oleva, 64cm korkea, ja päälle vielä toinen vastaava 38cm korkea yksikkö. Tiedä, mitä tuolla nyt lopulta voi säilyttää, kun on niin kapea, mutta luulen et keksin jotain rompetta...
 
 
Ja aijai, siihen sitten päälle vaikka tuleva Paolo Roversin juliste mustissa kehyksissä. Oon mää kekseliäs!
Valo-H:n vois välillä laittaa, ja lasilaatikon jollain sisuksella. Viherkasvi betoniruukussa. Kuparisia kynttilänjalkoja. Vaikka mitä.
 
Heti ens tilistä. Koivufiksattu kenkähylly myyntiin.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti