maanantai 30. kesäkuuta 2014

Hyvä alku, vihdoinkin

No nyt päästiin vihdoin alkuun terassin rakennuksessa.
Ja se rakennus ei oo meinaa mikään pikanen toimitus sinnepäin, vaan ihan peleillä ja vehkeillä katottiin kallistuksia ja suoristuksia millilleen isän kanssa.
 
 
Siinä väärinsijotettu näkösuoja-angervokin pilkahtaa. Sain just ihan täydellisen idean tästä ruohikkoalueen täyttämisestä, pitää enää varmistaa idean toimivuus puutarhatukihenkilöltäni.
Ihania ruukkuja oon ostanut, niihin haluan hortensioita ja murattia. Erilaisissa astioissa on jo mehikasveja ja muita piikikkäitä.

 
Taloyhtiön hallitus teki ilman muakin hienon päätöksen ja päätti että kaikki noi aidat öljytään harmaalla öljyllä. Yks naapuri oli ehtinyt sen jo tehdä ja oli muuten ihan pirun hyvännäkönen!! Pitää itekin tässä lomaviikon aikana hoitaa homma. Ja ens kesänä koko terassi sit samalla värillä. Epäilen että tulee maailman kaunein.
 
Grillipaikkakin siinä. Pöytä lähti odottamaan että hioisin sen joskus... Kuormalavoja yritän haalia sohvaa varten, patjat on jo melkein tulossa.
Ja tohon kuoppaan sitten pari rungollista tuijaa ja valkosta koristekiveä. Kyllä sitten Hanna mielellään syksyllä nyppii sieltä kaikki puista pudonneet lehdet...
 
 
Tältähän se näytti tossa pari kuukautta sitten. Eteenpäin on menty!

 
Tässähän meinaa vallan innostua. Kyllä Jazzien aikaan jo päästään terassille!
 


9 kommenttia:

 1. millaista sohvaa olet suunnitellut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuormalavoista kulmasohvaa, neljä lavaa, kaks aina päällekkäin. Selkänojasta en tiiä, testailen tarvitaanko. Patjat pehmusteeksi ja runsaasti tyynyjä. Puuttuu siis enää ne lavat...

   Poista
 2. Ok eli sellaista matalan mallista. Meillä etupihan terassilla kaksi lavoista tehtyä "kahden" hengen sohvaa selkänojilla ja poytä valkoiseksi maalattuna. Ovat vaan pirun raskaat.... Eli luultavasti ne johonkin pois kamitan =) Voisin kysellä lavoja jos haluat....???? Montako niitä tarvitsisit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla näyttäis olevan sellainen kulmamalli mitä itsekin suunnittelen, matalampi riittäis: http://nennnuskan.blogspot.fi/2013/08/diy-divaani-kuormalavoista.html
   Lavat kyllä kelpaa! Olen vähän laiskasti niitä kysellyt, odottanut että joku vaan tois ne kotiovelle, mutta nyt pitää ryhdistäytyä kun toi terassi alkaa valmistua :) Ajattelin kokeilla josko lavat pysyis paikallaan ilman että kiinnitän niitä toisiinsa, juurikin sen takia että ovat niin raskaita, saas nähdä.

   Poista
 3. Eli neljä lavaa olis tarve? Minäpä kyselen ja laitan viestiä illalla sinulle. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neljä juu! Jos vaan jostain täältä nurkilta löytyy niin mielelläni otan vastaan :)

   Poista
 4. Huomenna olisi neljä lavaa sinulle �� tuodaanko sinulle huomenna vai lauantaina? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat sopii, mutta mun on nyt kyllä pakko varmistaa, että kuka niitä lavoja olis tuomassa...?

   Poista
 5. laitan sinulle viestiä puhelimeen =)


  VastaaPoista