sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Mustaa ja valkosta etelästä

Niin, ne etelän tuliaiset, vihdoinkin.
 
Ei niitä nyt ihan hirveesti ollutkaan, jotain pientä. Tarkotuksena siis saada keittiötäkin valkosemmaks, punasta vähän vähemmälle. Vähemmälle luopumatta mistään punasesta, hmmm...
 
 
Että tässäpä ne.
Valkonen pöytäliina, jonka silittäminen oli ihan hirveetä. Raidallinen kangaskori lehtiä varten, mustavalkonen pussi ananakselle ja toinen vielä odottamassa omaa kasviaan, ja valkoset Uashmama-paperipussit joista toisessa mustavalkoset servetit ja pillit.
 
 
Kyllä toi pöytäliina vähän kirkasti tota ruokailutilan tunkkasuutta. Punanen ruokailuryhmä on kuitenki lahjotuksena saatu niin ei sitä viitti maalaamaan alkaa.
 
 
Smyygistä toin noita paperipusseja, ja H&M:ltä pari kynttilää. Sittemmin oon kyllä ehtiny siirtää ne jo toiseen paikkaan, tietysti.
 
 
Granitista servettejä ja pillejä, esim. mun tulevia terassiavajaisia varten... Ens kesäks, tai sitä seuraavaks, jos tätä tahtia edetään.
 
 
Nougatista Uashmaman pestävät paperipussit.
Hauska oli kierrellä siellä Fredalla ja siitä sinne tänne poiketen. Karttakin oli mukana, mut en mä sitä lopulta hirveesti jaksanut lukea. Kivoja putiikkeja vaan tuli vastaan.
 
 
H&M:ltä raidalliset tyynyliinat, ja kirpparilta Elefantti. Siinä se kynttiläkin uudelleensijotettuna. Kukkapurkkeja tuunailin jo aiemmin marmori-fixillä, plussaa pitää olla.
 
 
Peltipöllöllekin uus paikka.
 
Ja muutama vaatekappale, mutta ei yhtään kenkiä! Siinäpä ne.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti