torstai 17. heinäkuuta 2014

Tiedän mitä teit viime yönä

Suunnittelin lähteväni Jazz-kadulle tallailemaan ja ihmettelemään, mutta lopulta valtavan inspiraation seurauksena löysin itseni ruutupaperin, värikynien, rullamitan, saksien ja viivottimien seurasta, siinä puolenyön jälkeen.
 
Piirsin joutessani olohuoneen uusiksi.
 
 
Selkeää, eikös?
 
Suunnitelmaan kuuluu nyt ensivaiheessa valkoinen tv-taso, tai lähinnä se on pitkä rivi valkoisia kaappeja, joiden päälle telkkari laitetaan, seinälle mieluiten. Ikean Bestå-sarjaa, oikeanpuoleinen kaappi ehkä muita korkeampi, saa nähdä. Mustaa seinää vasten ainakin tässä suunnitelmassa, ja seinälle yläpuolelle vihdoinkin se mummulta peritty leivinlauta tauluhyllyksi.
 
 
Seuraava hankinta on valkoinen sohva. Pitkällisen pohdinnan jälkeen päädyin valkoiseen, Ikean Karlstad-malliin, juurikin noilla metallijaloilla. Se on yksinkertainen ja ihan tavallinen, siinä mahtuu ehkä joskus joku nukkumaan ja ennen kaikkea siinä on irrotettavat, pestävät ja vaihdettavat päälliset. Koristetyynyjä nyt ei sentään valkoisina.
 
 
Näiden halpojen massahuonekalujen lisäksi sitten tietysti oma, maailman kaunein, uniikki sohvapöytäni, ja massamatto...
 
 
Joudutaan menemään vähän syksymmälle ennen kun budjetti enempää joustaa, mutta pääsin ehkä viimein lopputulokseen nojatuolipohdinnassani. Se on Hayn Hee Lounge! Mustana todennäköisesti. Ensi viikolla menossa Raumalle käymään, jossa Hanna's-liike myy näitä, pääsen mahdollisesti koeistumaan. Sopii uusiin ruokapöydän tuoleihin, on kevyen näköinen ja niiiiiiiiin hot fashion!!
 
 
Ja vielä pidemmälle syksyyn kun mennään, niin viimeistään 30-vuotislahjaksi itselleni hankin sen String System-hyllystön. Matalana vai koko korkeudessaan, sitä en oo päättänyt, paikkakin on pikkusen vielä mietinnässä, kuinka paljon tilaa se lopulta tarvii. Valkoiset hyllyt ainakin, mutta kenties sitten mustat sivut, koska valkoiselle seinälle sitä olen suunnitellut ja jos toi tuolikin on musta. Ei liian valkoseksi ruveta.
 

 
 Siinä se sitte olikin! Jo toi mun ruutupaperiaskarteluni näyttää niin kauniilta, että en malttais millään odottaa!
Budjetit on tiukasti laskettu, pikkuhiljaa tätä toteutan, syksyyn mennessä toivottavasti valmiina. Suurin ongelma tulee silti todennäköisesti olemaan tän punaisen sohvan hävitys, kukaan ei halua kissojen raapimaa tai ainakaan maksa siitä mitään...
 
Mutta nyt kun tää suunnitelma on hoidettu pois päiväjärjestyksestä niin ehkä vielä ehdin sinne Jazzeillekin.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti