sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Rakastuin mä olohuoneeseen

Hah, viimiset kolme kuukautta oon ihmetellyt että kuka täällä oikein roikkuu, kun kävijöitä on ollut jatkuvasti. Ja nyt kun uhkasin palata, niin johan luvut tippu.
 
Mutta mun olohuone!! Mun uudistettu, ihana, pelkistetty, skandinaavinen, moderni ja ihan täydellinen olohuone. Harmittaa vietävästi etten osaa kuvata, en saa tätä mykistävän kaunista tunnelmaa näkyviin. Mutta onneks näen sen tässä omin silmin koko ajan!
 
Punanen jättisohva vaihtu vihdoin valkoseen pienempään, ja olohuone valostu ja kirkastu entisestään.
 
 
Ja sain vihdoin ton hehkulamppujohdon viritettyä roikkumaan koko pituudessaan, just niinku se kuuluukin! En käytä enää mitään muita lamppuja, koskaan.
 
Plussat, ristit ja rastit on nyt ihan kuuminta hottia, siksipä tilasin ton Nihilism-taulun ja plussatyynyn Amerikasta asti. Society6 toimi kiitettävästi ja valikoimaahan on ihan valtavasti, mistä tyylistä ikinäkään tykkää. Tullin veroselvityskin onnistu kätevästi netissä ja tilaukset tuli postilaatikkoon. Sattu olemaan tilauspäivänä vielä ilmanen toimituskin.
 

 
Tarjotinhan on ihan oma askarteluni. Kaupassa ovat niin kalliita, mutta kun on pakko saada niin sprayllähän se lähtee!
 
Ja kukapa se paremmin sopisikaan valkoselle sohvalle, kun tämä lihava tyyppi.
 
 
Täytyy myöntää, että en todellakaan tajunnut, tai suostunut edes ajattelemaan, kuinka paljon noista kissoista lähtee karvaa ja ne ihan kaikki näkyy tässä sohvassa. No, ahkerasti vaan peittoa päälle aina kun häivyn kotoa, ja onhan ne vaihtopäällisetkin halvat... Sen verran ymmärsin sentään ajatella, että ostin Ikeasta tän halvimman mallin, johon tosiaan vaihtopäälliset ihan ympäriinsä.
 
Puuttuu vielä String Systemin työpöytä ja hylly, joita oon säilönyt heinäkuusta asti avaamattomissa paketeissa vaatehuoneessa. Lisäks mietin että laitanko taulut seinälle/hyllylle vai olisko ne coolimmat lattialla. Pitää vähän sommitella. Pikkuhiljaa, heinäkuussahan tää olohuoneen projekti alko.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti