sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Makuuhuoneen remontti-inspiraatio

Vihdoinkin oon saanut päähäni kirkkaan vision siitä, millaiseksi haluan makuuhuoneen rempata! Sillehän ei ole tehty vielä mitään, yhden seinän lankkutapettia lukuunottamatta, ja nyt sekin tapetti saa lähteä. Pinterestistähän se ajatus taas lähti...

 www.olliesandsebshouse.co.uk

Seinäthän on huutanut maalia varmaan joku pari vuosikymmentä, mutta nyt se huuto loppuu ja pitkän harkinnan jälkeen väritkin on löytyneet. Tai no, vaihtoehtoinahan oli valkoinen, valkoinen ja valkoinen, mutta ihanien inspiraatiokuvien innoittamana päädyin kuitenkin olemaan epätrendikäs vuonna 2015 ja näin ollen koko pitkä takaseinä tulee tummanharmaaksi. Villi valinta, pimentävä ja pienentävä, mutta kun mää haluan!!

 www.blog.stylizimoblog.com

Ja sitten lattia. Voi herranen aika, lattia!!!
Ruskea muovimatto poistuu ja tilalle tulee ihan oikea valkoinen lattia, en ehkä kestä. Eniten maailmassa oon aina halunnut valkosta lankkulattiaa, ja nyt saan sen, melkein. Lankkujahan tänne ei nyt tuoda, mutta aika hyvä korvike laminaatilla. Vähemmän valkonen olis ollut melkein puolet halvempi, mutta kun mää haluan!!

 
Kellertävän rusehtavat väliovet karmeineen vaihdetaan vihdoinkin valkoisiin. Samoin tietysti jalka- ja peitelistat, ikkunankin ympäriltä. Että kyllä tollasen valkosuuden keskelle yks tummanharmaa seinä sopii.

 www.blog.stylizimo.com

Sänky pitäisi uusia, vähän leveämpää kaipaan, mutta sen ostaminen tuntuu olevan vähintäänkin rakettitieteeseen verrattavaa operointia, joten jätän sen suosiolla siihen, kun kaikki remontit on valmiit, keväämmällä. Pitäis saada valkoisella verhoilulla oleva jenkkisänky, mutta nehän on kaikki budjettiin sopivat jollain typerällä kankaalla, eikä helmalakanakaan peitä jenkkisänkyä kokonaan. Ehkä runkopatjat kuitenkin, en tiedä.
Päiväpeiton toki tilasin jo valmiiksi, Pia Wallenin ison Cross-huovan, jota olen kuolannut ties kuinka kauan. Törkeän hintainen, mutta kun mää halusin!!

 www.blog.stylizimo.com

Valkoinen leveä Malm-lipasto saa jäädä ja sen päälle sitten tauluhyllyt tauluineen. Vanha kattolamppu käy mainiosti, mutta lukulampuiksi sängyn molemmin puolin askarrellaan toivottavasti isän kanssa Hayn puukäsistä ja Clas Ohlsonin johdon päässä roikkuvista isoista hehkulampuista ihan uniikit teokset, en malta odottaa!!

Sängyn päätyyn haen isoa, 70x100cm taulua, joka olisi mahdollisimman valkoinen, valkoisiin kehyksiin. Society6:sta muutamia vaihtoehtoja jo bongaillut, alla muutama mahdollinen, mutta jatkan vielä miettimistä, olis kiva jos taululla olis joku merkityskin... Tauluhyllylle tämäkin, jotta saa aina halutessaan vaihdella.
Iso pyöreä peilikin olisi, tai pikkuveljellä ehkä tarpeettomana pienempi samanlainen, parissa kuvassahan sekin on kivasti seinällä. Iso musta peili nurkkaan seisomaan houkuttaisi myös.

Yöpöydäksi toiselle puolelle ainakin mummun vanha, valkoiseksi maalattu jakkara. Toiselle puolelle nyt ei välttämättä tarvi ollenkaan, tai sitten on musta pinnatuoli olemassa. Kartellista en ole koskaan pitänyt, mutta jollain sairaalla tavalla kuvissakin esiintyvä Componibili jotenkin houkuttais. Mutta en mä siihen lähde!

 www.blog.stylizimo.com

Matot vielä. Ehkä musta-harmaa-valkoiset räsymatot sängyn molemmin puolin. Tai harmaat lampaantaljat. Tai ehkä se valkonen lattia on vaan niin kaunis ettei sitä viitti millään peittää.

Nythän tässä tarvii enää saada isä jotenkin ylipuhuttua alottamaan hommia, maalausta ensin, ja ens tilistä sitten lattiaa ja ovia. Ja niin edelleen.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti