sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Kolmas keittiö toden sanoo.

Blogi on ollut jäähyllä pitkän aikaa, kun en omista kameraa ollenkaan, ja iPhone4:n kamera ei ihan riitä näihin kemuihin... Nyt on kuitenkin kamera, ja se toukokuussa haaveilemani keittiöremontti toteutettu!

Tässä, voi täydellisyyttä!


Toukokuussa tekemästäni suunnitelmasta toteutui yläkaapittomuus, valkoiset vetimettömät ovet, uusi taso, allas ja hana sekä tietysti mummun leivontalauta seinähyllynä. Tapetit poistettiin ja seinä maalattiin valkosella, välitilaan ei laitettu muuta.

Toteutumatta jäi lipaston paikka keittiössä. Myin sen ja jatkoin tosiaan tasoa tonne ikkunaan asti yhden siirretyn ja yhden uuden laatikoston avulla. Baaritasoa ei myöskään tullut koska tila oli niin kapea ja tarvitsin kuitenkin korkean kaapin säilytystilaksi. Ja kun nyt satuin riittävän kapean kaapin löytämään, niin toki sille löytyi myös budjetti. Niinku kaikelle muullekin, melko venyvä käsite koko budjetti...
Valaistukseksi riittää kattolamppu, työtason päälle ei laitettu muuta.

Parasta keittiössä, tilan ja valon lisäksi, on kyllä ehdottomasti tuo mummun leivontalauta! Uniikki yksityiskohta, joka tekee koko keittiön tunnelmasta lämpimän ja kotoisan.


 Muistin virkistämiseksi se alkuperäinen keittiö, joka tässä oli kesällä 2012 ostohetkellä.Ja sitten se, millaiseksi keittiön alunperin suunnittelin... Melko pimeetä, tunkkasta ja erittäin hengetöntä. Kaikenlaista kikkaa kyllä kolmen vuoden aikana tohon kehitin, mutta nyt on vihdoin hyvä! Lisää keittiökuvia luvassa. Ja makkarin remontin kuvia. Ja olohuoneen.
Ja kylppärin remppasuunnitelmia...

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti