torstai 5. tammikuuta 2017

Joulu ulos, tahdon kevään

Mulla oli kotona valtavasti ihania joulujuttuja, enkä ehtinyt edes kaikkia niitä laittaa tänne! Toisaalta olisin halunnut vielä pitää ne, mutta toisaalta suorastaan kiljun jo kevättä. Kevättä luontoon, tai edes sisustukseen.

Tää näyttää erehdyttävästi jouluasetelmalta, mutta koska en nyt ihan heti halunnut tuhota sitä, niin vaihdoin vaan peuran pöllöön ja ristin koko systeemin talviastelmaksi. Käpyjä sullekin! 


Niinpä sitten todellakin sain valtavan inspiraation, kun on kerran lomakin vielä. Siivosin koko talon, keräsin joulukoristeet pois, uudelleenjärjestin ja järkeistin niiden säilytyksenkin, kävin läpi ja järjestin pikkukääkän lelut ja muut tavarat, raivattiin vaatehuone sellaiseksi että siellä mahtuu kulkemaan, isojen tyttöjen vaatekaapit räjäytinkin jo viime viikolla. Lopuks vielä raivattiin varasto, jossa romun säilytyksen sijaan mahtuu nyt tekemäänkin jotain. Ja ideoitahan siihen tekemiseen riittää, kääkälle kirjahyllyt seuraavana mielessä.


En oo vielä ihan tarkalleen päättänyt, että minkälaista kevätsisustusta haluan. Tykkään että on särmää ja rouheutta, tuon sitä yleensä jollain vähän epäsovinnaisella jutulla tai ihan vaan mustalla värillä. Kevättä kohti kuitenkin ajattelin, että mielummin vaaleeta. Tikkurilan vuoden väri 2017 on Angora, nude sävy, beigen sävy, ja siitä olin ekaks, että aivan hirvee!


Mut sitte olinkin silleen, että voishan se tuoda ihanaa pehmeyttä parin koristetyynyn muodossa. Olin jo raahaamassa kultamurusta tyynykaupoille, mutta onneks tarkistin oman tyynynpäällisvalikoimani ensin. Ei sieltä nyt Angoraan verrattava löytynyt, mutta vähän puhtaan valkoista pehmeämpää, puuterista sävyä.


Oon kyllä oikeastaan sitä mieltä, että harmaa ja ruskea ei millään sovi yhteen, ja onhan toi beige/nude/puuteri vähän niinku ruskeiden sarjaa...
Toisaalta meillä on toi oikeasti ruskea keinutuoli, joka istuu tänne täydellisesti. Samoin pärekori, jossa säilytän lehtiä. Nyt näyttää jotenkin ihanan tavalliselta. Ihanan rauhalliselta ja kotoisalta.
Ja ihanan kultainen pääkallo!


Valkosia tulppaaneita ei yllättäen kaupasta löytynyt, otettiin sitten valkosia neilikoita ensihätään. En tosin osaa vielä sanoa, että onko mustavalkoset sisustustavarat nyt sitten liian yksinkertasia ja rajuja tähän pehmeämpään kevätilmeeseen, on tää hankalaa!Keräsin peitot pois, koska ne nyt vaan oli niin liikaa mun siistityssä sisustuksessa! Jätin tohon koriin kuitenkin helposti saataville, kun näitä pakkaspäiviäkin on tässä vielä luvassa.
 

 Voi olla, että vielä jonkun kerran tänä keväänä vaihtelen vähän tyynyjä ja peittoja ja maljakoita ja kaikkia tavaroita. Mutta ainakin viherkasvikokoelmaa pitää päivittää!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti