torstai 26. tammikuuta 2017

Pikkukääkän jätskihuone

Tehtiin tossa viime viikonloppuna pientä kevyttä päivitystä pikkukääkän huoneeseen. Värithän siellä oli kohdallaan jo alusta asti, Tikkurilan Pioni ja Capri, nyt joutu vähän siirtelemään huonekaluja, kun joululahjaksi tuli muutama isompi juttu, keinuhevonen ja teltta.


Satuin yks kerta selailemaan lastenhuonekuvia Pinterestistä niin että kääkkä näki, ja sen jälkeen neiti kärtti isältään "koska tehdään se jätskihuone, tehdään se pian". Pakkohan se oli sitten tehdä!


Joululahjateltan paikkaa haettiin pitkään, sen takia käännettiin ja väännettiin koko huone ympäri pari kertaa. Lopulta teltan paikka löytyi peränurkasta, ikkunan vierestä.


Teltta tietysti sisustettiin asianmukaisesti, mutta ihan kotoa löytyneillä tarvikkeilla...Jätskinaulakot oli se juttu, josta tää hullutus vähän kai alkoi. Ja iloksemme nää naulakot sattu just olemaan puoleen hintaan, samoin jätskireppu, joten tottakai sekin piti ostaa...
  


Sänkyyn muutama söpönen tyyny, jätskejä ynnämuuta.
 
 
Lähetin kaverin Ikeaan ja saatiin sieltä tauluhyllyt seinälle. Laitettiin hyllyt niin alas, että kääkkä pystyy itse ottamaan niiltä tavaraa leikkeihin. Ja täytettiin vieläpä hyllyt sellaisella tavaralla, jonka oikeesti saa ottaa käyttöön. Paitsi paperikoristeet...
 

Muutama yölamppu, jotka pitää aina iltaisin ja aamuisin ja päivisin laittaa päälle... Hauskat valokuvakehykset naperon omilla kuvilla, pehmoleluja ja omassa sisustuspajassa valmistetut talokoristeet, seinälle pari väreihin sopivaa korttia. Vielä pitäis jokunen korkeampi juttu tuonne laittaa, tulis vähän vaihtelua asetelmiin.


No, tanssikengät tietysti myös!


 Kirahvi taitaa olla aika uniikki yksilö, mun suosikki.

 
 Ja kyllä täällä leikitäänkin. Sain kuvan napattua, vaikka meinas epäonnistua kun kääkkä oli jo kerran siivonnut kaiken. Kukaan ei usko, mutta täällä on aina siistiä, mikälie luonnonoikku!
 
 
Aikamoista söpöstelyä.
 
Muistakaahan katsoa maanantaina mun vanhaa kotia Suomen kaunein koti-ohjelmassa klo 20 MTV3. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti