tiistai 3. tammikuuta 2017

Uusi vuosi

Vuosi vaihtui mutta kerrataanpa hieman vanhaa vielä.


Lyhyesti sanottuna voisin kuvailla kulunutta vuotta siten, että heitin romukoppaan kaiken tutun ja turvallisen.

Muutin pois Porista (no, Ulvilasta), josta en aikonut koskaan ikinä milloinkaan muuttaa. Enkä varsinkaan yhdenkään miehen takia. Enkä varsinkaan mihinkään tuppukylään keskelle ei mitään.

Lopetin yrittämisen. Luovuin siis vakituisesta päivätyöstä, melko varmasta toimeentulosta ja mahtavista asiakkaista. Heittäydyin tyhjän päälle, toivoen että jostain jotain työtä löytyy. Onhan sitä löytynytkin, sijaisuuksia ainakin saa tehdä niin paljon kuin ehtii. Ja vihdoin pääsen oikeaan työhaastatteluunkin!
Välillä silti mietiskelen, että tuliskohan musta isona sittenkin jotain ihan muuta.

  
Laitoin myyntiin maailman kauneimman kodin, jota olen remontoinut ja laittanut uudelleen ja uudelleen, ja vihdoin neljän vuoden jälkeen saanut sen täydelliseksi. En aikonut muuttaa siitä kodista koskaan ikinä milloinkaan, saati että myisin sen jollekin, joka ei ehkä ymmärrä minkä aarteen käsiinsä saa.


En todellakaan aikonut koskaan ikinä milloinkaan ryhtyä parisuhteeseen yhtään kenenkään kanssa. En ainakaan vakavasti. No, ne lupaukset meni jo kaksi vuotta sitten... Mutta en varsinkaan aikonut muuttaa saman katon alle kenenkään kanssa. Saati että perheeseeni kuuluisi lapsia tai koira.


Vuoden 2017 alkaessa mulla ei oo jäljellä mitään vanhaa.
Paitsi perhe ja ystävät, kissat ja maailman paras mies.

Pientä ahdistuksenpoikasta oli kyllä havaittavissa, kun oikein päästin ajatuksiini, että mikä kaikki elämässäni viime vuonna muuttui. Kaikki ei oo mennyt ihan niinku suunnittelin, mutta nyt on taas muutamia valonpilkahduksiakin ilmaantunut, ehkä tää tästä suttaantuu.

Onneksi on toi mahtava tyyppi, joka jaksaa uskoa asioiden järjestymiseen ja potkii perseelle. En kadu hetkeäkään, että lähdin tähän.

  
WHAT IF YOU FLY?
 

1 kommentti: