tiistai 7. maaliskuuta 2017

Aika helmi helmikuu

Täällähän on kohta jo ihan kevät, enkä oo ehtinyt kirjottelemaan taas mitään aikoihin! Laitetaanpa tuosta sitten koko helmikuu kerralla paketiin. Ja mikäpä sitä laittaessa, oli nimittäin harvinaisen onnistunut koko kuukausi.


No, ensinnäkin kirjoitin työsopimuksen koko kevääksi tuttuun paikkaan, jossa sijaistin jo loppuvuodesta paljon ja tänä vuonna heti loppiaisesta alkaen.
En vieläkään osaa sanoa, onko tää nyt se mun juttu. Lapsia osaan ja tykkään hoitaa, mutta varhaiskasvatus upeine termeineen ja arvoineen menee toistaiseksi hiukan yli hilseen... Ehkä mä opin.


Suomen kaunein koti-ohjelman jälkeen välittäjä laitto mun maailman kauneimman kodin myytiin ja sehän tärppäs heti ekalla näytöllä!
Maailman kaunein koti siirty uuden omistajan haltuun ja mä muistelen ihanaa ensiasuntoani todennäköisesti loppuelämäni lämmöllä ja rakkaudella. 
Voi hemmetti, että se oli kyllä hieno!

Nykyinen kämppä on ihan kiva, ja hirvee homma tehtiin remontoinnissa, mutta joku täältä puuttuu. Paljon on myös rumia juttuja, joille ei voi tehdä oikein mitään, mutta ehkä siinä meidän seuraavassa talossa sitten...

No, näistä kahdesta ilouutisesta johtuen pääsin vihdoin toteuttamaan suuren sisustusunelmani. Tilasin monta laatikollista String-hyllyjä ja saatiin ne seinällekin. Kovin paljon ei oo sellasia "pakko saada"-sisustusjuttuja, mutta tää oli just sellanen.


Hyllyjen täyttö ja asettelu on vielä vaiheessa, mietintämyssyssä hautumassa. Miksipä en jättäis osittain tyhjääkin, hyväthän ne on noinkin.

Pari sisustuskirjaakin tilasin, pitäähän niitä olla, kun on kerran kirjahyllykin... Vielä kun ehtis joskus lukemaan!


Synttäreitä on juhlittu ahkerasti. Yhdet lastenjuhlat oli jo tammikuun loppupuolella, 10-vuotiaita oli talossa noin 15...
Sukulaiset oli helmikuun puolella juhlimassa meillä 10- ja 12-vuotiaita.
Maaliskuun alussa vielä ihanan kotiorjani synttärit, hän on jo niin vanha!

  
Pikkuveljen 30-vuotissynttäreitäkin juhlittiin helmikuussa Porissa, ja kotimatkalla ihan nopeesti poikettiin Ideaparkiin. Lastenvaatteet on mulle ihan uus ja jännittävä juttu, Ideaparkista löyty Ballot-liike, jonka alesta nappasin mukaan pari ihanan väristä Blaa-hupparia. Ja siitähän se idea sitten lähti... Muutama muukin vaatekappale tuli hankittua ja nyt meillä sopii lapsetkin sisustukseen!


Ennen kuin kukaan älähtää, niin ihan vitsinä toki tämä. Kunhan nyt sattu kevätvaatteet olemaan ihanasti kääkän huoneen väreihin sopivia. Ja tästä kuvasta tuli jotenkin niin älyttömän kiva, poseeraamatta ja asettelematta. Ja lapsetkin oli kaiken lisäks onnellisia, hyppivät tasajalkaa kun oon niin hyvä ostamaan ihania vaatteita. Ja niin toki olenkin.


Se tässä on huono, että paljon paremmin ei voi enää mennä. 
No, ehkä jotenkin selviän siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti